Zoeken

Marrakech, hotspot voor celebrities

6 juli 2024 - 21:00 - Marokko

©

Marrakech blijft een onweerstaanbare aantrekkingskracht uitoefenen op bezoekers van over de hele wereld, waaronder vele beroemdheden en opkomende sterren. De stad blijft een van de populairste toeristische bestemmingen in Afrika en het Midden-Oosten.

De aantrekkingskracht van Marrakech neemt niet af. Net als voorgaande jaren hebben wereldberoemde sterren en aanstormend talent de stad uitgekozen voor een ontspannen vakantie. Zo bracht Wylan Cyprien, voetballer van het Italiaanse Parma, zijn vakantie door in een resort in de Agafay-woestijn. Hij genoot van kameeltochten, diverse recreatieve activiteiten en de beroemde Marokkaanse keuken. Ook de Italiaanse actrice Sabrina Ferilli koos voor Marrakech. Op sociale media deelde ze foto’s van haar bezoek aan het Djemaa el Fna-plein en andere toeristische attracties. Zelfs oud-Real Madrid-speler Alex Fernandez was met zijn familie in Marrakech voor een zomervakantie in een resort in de Agafay-woestijn.

Lees ook: Italiaanse ster kiest Marrakech voor vakantie

In juni bracht de Britse actrice India Ria Amarteifio, bekend van de serie "Queen Charlotte: A Bridgerton Story", een paar dagen door in Marrakech. Op Instagram deelde ze foto’s van haar verblijf en uitte ze haar enthousiasme over de stad en de gastvrijheid van de inwoners. Ook de voormalige Russische tennisster Maria Sharapova was vorige maand in Marrakech om de verjaardag van haar vriendin en landgenote, model Kristina Romanova, te vieren. Sharapova, een liefhebber van de Marokkaanse cultuur, kocht een traditioneel geborduurd Marokkaans tasje als souvenir. In mei vierde het Britse topmodel Naomi Campbell haar verjaardag uitbundig in Marrakech, samen met haar twee kinderen en naasten.

Lees ook: Bridgerton-actrice betoverd door schoonheid Marrakech

Volgens de internationale pers is Marrakech een topbestemming voor toeristen wereldwijd. Beroemdheden boeken er graag hotels en verblijven om hun vakantie door te brengen. Enkele bekende namen die Marrakech recent bezochten zijn de Franse voetballer Eduardo Camavinga (Real Madrid), de Kameroense voetballer Karl Toko Ekambi, de Franse sterspeler Kylian Mbappé (Real Madrid), de bekende Franse zanger Patrick Bruel en de Amerikaanse actrice Chloë Grace Moretz.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team