Zoeken

VCA Nederland vergroot aanbod veiligheidscursussen in het Arabisch

24 april 2021 - 15:40 - Wereld

©

Omdat er steeds meer vraag is naar VCA-veiligheidsopleidingen in het Arabisch, heeft aanbieder VCA Nederland zijn aanbod van Arabischtalige VCA-cursussen recent verruimd.

In Nederland krijgen elk jaar meer dan 200.000 mensen te maken met een ongeluk op de werkvloer. In meer dan 20.000 gevallen moet er iemand naar het ziekenhuis worden gebracht en gemiddeld zo’n 60 keer per jaar is er zelfs een dodelijk slachtoffer. Het is om die ongelukken zoveel mogelijk te voorkomen, dat de Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (VCA) in het leven is geroepen.

VCA Nederland biedt als eerste aanbieder sinds 2017 al een VCA-basiscursus in het Arabisch aan. Die cursus moet deelnemers voorbereiden op het examen VCA Basis en is ontwikkeld voor vakmensen die werken in een omgeving met verhoogde veiligheidsrisico’s. Deelnemers doen basiskennis op over veilig, gezond en milieuvriendelijk werken.

In de Arabische cursus worden deelnemers begeleid door Arabisch sprekende docenten en wordt het examen afgenomen in het modern Arabisch. Ook het cursusmateriaal is in het Arabisch. Cursisten kunnen nu ook in Rotterdam, Amsterdam, Zwolle, Eindhoven en Weert terecht voor een VCA-veiligheidsopleiding in het Arabisch.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team