Zoeken

Vakantie in Marokko: "mayonaise" tatoeage gaat viraal (video)

7 december 2023 - 18:45 - Marokko

©

Tijdens een recente reis in Marokko heeft Caitlin Delphine, een Zweedse toeriste en ervaren backpacker, een opmerkelijke tatoeage-ervaring gedeeld.

Op TikTok onthulde ze dat ze het Arabische woord voor "mayonaise" heeft laten tatoeëren, samen met twee andere toeristen die ze ontmoette in een jeugdherberg in Marokko. De video, waarin Caitlin een vertaalapp gebruikt om de betekenis van haar tatoeage te onthullen, is op sociale media al meer dan een miljoen keer bekeken.

Lees ook: Nekacha op Djemaa el Fna rekent toerist 1200 dirham aan voor henna-tatoeage

De beslissing om de tatoeage te laten zetten kwam tien dagen na hun ontmoeting in de herberg, bedoeld als een blijvend aandenken aan hun nieuwe vriendschap. Caitlin schreef in de video: "POV: Je laat passende tatoeages zetten in Marokko met mensen die je tien dagen geleden in een hostel hebt ontmoet". Ondanks het ongebruikelijke karakter, zijn Caitlin en haar nieuwe vrienden tevreden met de tatoeage, en is de Zweedse zelfs van plan deze te houden.

Lees ook: Documentaire "Tagzzayt" geeft inzicht in Amazigh-tatoeages

De online reacties waren gemengd, variërend van amusement tot verbazing. Een Marokkaanse vrouw bevestigde de juistheid van de tatoeage door te zeggen: "Als Marokkaanse kan ik definitief bevestigen dat er mayonaise staat geschreven." Een ander grapte: "Je vergeet het tenminste nooit meer in de winkel. Een persoonlijke en permanente boodschappenlijst."

Bladna.nl