Zoeken

Nieuwe bemiddeling tussen Ziyech en Halilhodzic

21 mei 2022 - 12:40 - Sport

©

Hoewel Vahid Hailhodzic, Noussair Mazraoui en Amine Harit erin slaagden hun geschil te beëindigen, lijkt de zaak met Hakim Ziyech ingewikkelder. Er wordt aan bemiddeling gedaan, maar er zijn geen tekenen van vrede tussen de twee.

De relaties tussen de bondscoach van Marokko en de middenvelder van Chelsea zijn moeizaam. De bemiddelaars die met deze taak belast zijn hebben zichtbaar hun handen vol. Hakim Ziyech heeft naar verluidt geweigerd met de coach van de Atlas Leeuwen te praten of zich bij de nationale ploeg aan te sluiten zolang hij aan het hoofd staat.

Lees ook: Fans kijken uit naar de terugkeer van Ziyech in de nationale ploeg

Het is zo ver gekomen tussen de twee dat Hakim Ziyech enkele weken geleden met enige droefheid zijn ontslag uit de nationale ploeg heeft aangekondigd. Vahid Halilhodzic reisde naar Londen om met de speler te overleggen en een oplossing te vinden voor deze situatie, die de samenhang van het Atlas Leeuwen bedreigt.

Lees ook: Vahid Halilhodzic ontmoet Noussair Mazraoui in Amsterdam

Volgens geruchten doen familieleden van de 29-jarige speler en de Marokkaanse voetbalbond (FRMF) er alles aan om ervoor te zorgen dat er deze week een ontmoeting tussen de twee mannen kan plaatsvinden. Voor de voorzitter van de voetbalbond is het belangrijk dat de Atlas Leeuwen in een goede sfeer aan het WK-2022 in Qatar deelnemen. Dit hangt ook af van de terugkeer van de spelers die zich van de bondscoach gedistantieerd hebben en zijn gedrag afkeuren.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team