Zoeken

Vahid Halilhodzic: "Marokko kan Afrika Cup winnen"

10 januari 2022 - 15:40 - Sport

©

Bondscoach Vahid Halilhodzic gelooft dat de kansen van Marokko om de Afrika Cup 2022 te winnen, die van 9 januari tot 6 februari in Kameroen wordt gespeeld, "realistisch" zijn.

Volgens Vahid Halilhodzic heeft Marokko een "realistische" kans om de 33ᵉ Afrika Cup te winnen. Maar voor het zover is, dringt hij er bij zijn mannen op aan zich te focussen op de groepswedstrijden.

Lees ook: Afrika Cup: rondleiding in hotel Atlas Leeuwen (foto’s)

De Atlas Leeuwen, die als eerste eindigden in Groep C, beginnen het toernooi deze maandag met een wedstrijd tegen de Black Stars van Ghana, voordat zij op 14 januari tegenover de Comoren en op 18 januari tegenover Gabon uitkomen.

Lees ook: Marokkaanse international streng bewaakt in Kameroen

"We moeten ons goed op de wedstrijden tegen de drie ploegen in de groep voorbereiden: Ghana, Gabon en de Comoren. Hoewel Marokko de favoriet is om door te gaan naar de tweede ronde, moeten we ons goed voorbereiden en met ambitie en wilskracht spelen om zo ver mogelijk te komen," verklaarde de bondscoach aan de officiële website van de Afrikaanse voetbalconfederatie (CAF). "Er is een grote wens bij de nationale spelers om zo ver mogelijk te komen in deze Afrika Cup," voegde hij nog toe.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team