Zoeken

Afrika Cup: Marokko mikt op kwalificatie tegen Comoren

14 januari 2022 - 11:00 - Sport

©

Marokko speelt deze vrijdag tegen de Comoren in de tweede groepswedstrijd van de Afrika Cup 2022. Het doel is te winnen om een plaats in de tweede ronde veilig te stellen.

Na de overwinning tegen Ghana in hun eerste wedstrijd, zullen de Atlas Leeuwen dit moeten herhalen in de wedstrijd tegen de Comoren om verder te gaan op hun weg naar de groepsoverwinning. De mannen van Vahid Halilhodzic zijn zich daar terdege van bewust.

Lees ook: Afrika Cup: Marokko verslaat Ghana met 1-0

Het wordt geen gemakkelijke wedstrijd. De Comoren verloren in hun eerste wedstrijd van Gabon. Marokko speelt vrijdag dus tegen een zeer gedreven tegenstander. Gelukkig kan bondscoach Halilhodzic rekenen op een team dat weliswaar enkele tekortkomingen heeft, maar toch zeer sterk en gemotiveerd blijkt om het ver te schoppen in de Afrika Cup.

Lees ook: Kunstmatige intelligentie voorspelt winnaar Afrika Cup

Door hun motivatie en tactische discipline wonnen de Atlas Leeuwen van Ghana, na een doelpunt van Boufal, maar vooral dankzij een uitzonderlijke actie van Bounou. De Comoren zullen, na hun eerste nederlaag in dit belangrijk kampioenschap, zeker een beetje realistischer zijn om hun avontuur verder te kunnen zetten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team