Uitslag wedstrijd: Marokko wint met 1-0 van Libië

12 juni 2015 - 23:06 - Sport

©

Marokko heeft zijn eerste kwalificatiewedstrijd voor de Afrika Cup 2017 tegen Libië met 1-0 gewonnen. Tienduizenden supporters zagen de wedstrijd in het Grote stadion van Agadir.

Ondanks een goed spel in de eerste helft, lukte het de Atlas Leeuwen pas in de 53e minuut de score te openen. Omar El Kaddouri scoorde na een prachtige pass van Malaga-middenvelder Nordin Amrabat.

Marokko zit in groep F met Libië, Kaapverdië en Sao Tome, drie relatief makkelijke tegenstanders. Toch moet het Marokkaans elftal op zijn hoede blijven. Verrassingen zijn er altijd.

De Marokkaanse fans waren in ieder geval massaal aanwezig om de Atlas Leeuwen te steunen. Volgens de Marokkaanse voetbalbond woonden 42.000 mensen de kwalificatiewedstrijd bij.