WK-kwalificatie: Marokko verplettert Guinee-Bissau

7 oktober 2021 - 10:00 - Sport

©

Prachtige kwalificatiewedstrijd voor Marokko. De Atlas Leeuwen hebben woensdagavond in Rabat Guinee-Bissau met 5-0 verslagen in de kwalificatiereeks voor het WK-2022.

Achraf Hakimi opende de score in de 31e minuut. In de 45e minuut, net voor het einde van de eerste helft, scoorde Imran Louza een tweede doelpunt voor de Atlas Leeuwen. Het verschil in de score werd nog groter met doelpunten van Ilias Chair (49e), Ayoub El Kaabi (62e) en Munir El Haddadi (82e)

Het is de tweede wedstrijd én de tweede overwinning voor het koninkrijk in groep I. Het Marokkaans elftal voert de groep aan met 6 punten.

Ondanks de controverse die enkele uren voor de wedstrijd ontstond over een vermeende voedselvergiftiging van de spelers van Guinee-Bissau, ging de wedstrijd gewoon door, met een knappe overwinning voor de spelers van Vahid Halilhodzic.