Zoeken

Transferwaarde Achraf Hakimi verdrievoudigd naar 25 miljoen euro

15 februari 2019 - 12:00 - Sport

©

Achraf Hakimi blinkt sinds het begin van het seizoen uit bij de Duitse club Borussia Dortmund. De Marokkaanse international zou nu 25 miljoen euro waard zijn.

Toen Hakimi in juli vorig jaar op huurbasis van Real Madrid naar Borussia vertrok, was hij ongeveer 7,5 miljoen euro waard. Volgens de gespecialiseerde website Transfermarkt, is hij intussen al 25 miljoen euro waard. Zijn club is eerste in de Bundesliga met 49 punten en 20 wedstrijden.

Florentino Perez, voorzitter van Real Madrid, rekent op de Marokkaan om de geschiedenis van de club te helpen schrijven. In een verklaring aan persagentschap MAP vertelde hij dat Achraf Hakimi een talentvolle speler was die een exceptioneel parcours had gehad met het Marokkaans elftal op het WK in Rusland en meerdere titels heeft gewonen, waarvan een Champions League met Real Madrid.

De Spaanse club wil de Atlas Leeuw in 2020 terugnemen. Borussia Dortmund zou hem graag willen behouden maar dat wordt volgens de directeur van de club "een moeilijke missie".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team