Zoeken

Torenhoge prijzen in Tetouan jagen vakantiegangers weg

23 juni 2024 - 15:30 - Marokko

©

Bezoekers van cafés en restaurants in Tetouan zijn woedend over de exorbitante prijzen die worden gehanteerd. De plotselinge verhoging van de tarieven voor drankjes en maaltijden dreigt hun zomervakantie te verpesten.

Tot grote verbazing hebben veel cafés en restaurants in Noord-Marokko hun prijzen fors verhoogd. Dit is een harde klap voor de koopkracht van de burgers, die al zwaar te lijden hebben onder de huidige economische omstandigheden. De prijsverhogingen kunnen ertoe leiden dat families die gewend zijn om tijdens hun zomervakantie te ontspannen en van hun vrije tijd te genieten, andere bestemmingen verkiezen boven de regio Noord-Marokko. Deze verhogingen maken een onbezorgde vakantie onmogelijk, reageren sommige vakantiegangers.

Lees ook: Jaouad El Yamiq keert terug naar Marokko voor zieke vader

De consumenten, die al gebukt gaan onder de hoge kosten van levensonderhoud, eisen dat de prijzen teruggebracht worden naar het oude niveau. Ze roepen de horecaondernemers op om terughoudend te zijn en niet te profiteren van het zomerseizoen om hun kassa’s te spekken ten koste van de koopkracht van de burgers.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team