Zoeken

Toerisme: Marokko versterkt positie in Amerika en Israël

20 maart 2022 - 19:40 - Economie

©

Als onderdeel van het herstelstrategie breidt het Marokkaans verkeersbureau ONMT de partnerschappen uit om de toeristische aantrekkingskracht van Marokko te bevorderen. Met het oog daarop is een overeenkomst ondertekend met TripAdvisor.

Het partnerschap heeft tot doel het Marokkaanse marktaandeel te herstellen bij de meest geadviseerde bestemmingen in het Middellandse Zeegebied op het platform voor reisaanbevelingen, aldus een persbericht van het ONMT.

Lees ook: Marokko gebruikt influencers om toeristen aan te trekken

Met deze overeenkomst wil het ONMT de promotie van de diverse bestemmingen en bezienswaardigheden van Marokko opvoeren tot 500 miljoen reizigers in 49 internationale markten, met een extra focus op de Amerikaanse en Israëlische markt.

Tripadvisor zal de aanwezigheid van Marokko in haar eigen systeem verhogen door middel van krachtige nationale en sociale advertenties om de betrokkenheid van reizigers in deze doelmarkt te vergroten.

Lees ook: Marokko wil in 2023 ruim 13 miljoen toeristen aantrekken

"Het belangrijkste doel van het partnerschap met Tripadvisor is het realiseren van inkomsten voor Marokkaanse touroperators en het bereiken van een grotere zichtbaarheid in belangrijke strategische markten, waaronder de Verenigde Staten en Israël," aldus Adel El Fakir, voorzitter van het ONMT.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team