Zoeken

Tienermeisje bekent moord op Anouar in Tanger

12 november 2022 - 09:00 - Marokko

©

Het minderjarig meisje dat verdacht werd van de moord op Anouar, 20-jarige student die dood werd aangetroffen in zijn flat in de wijk Mesnana in Tanger, heeft toegegeven de jongeman te hebben vermoord. Ze claimt echter dat ze dat deed om te ontsnappen aan een verkrachting.

Het onderzoek naar "moord, diefstal en verhullen van een misdrijf" en naar "deelname aan diefstal en verhulling van bewijzen", dat werd geopend na de arrestatie van het 17-jarige meisje, vordert snel.

Lees ook: Mysterieuze dood student in Tanger

Op verzoek van de procureur des Konings bij het Hof van Beroep van Tanger, werd de jonge vrouw door drie officieren van justitie verhoord, meldt Goud.ma. Tijdens de hoorzittingen bekende de verdachte de feiten.

De jonge vrouw stelt echter dat ze door Anouar naar de keuken was gesleept. Daar zou hij haar hebben betast en vervolgens hebben geprobeerd haar te verkrachten. Zij zou daarop een mes hebben gegrepen en Anouar herhaaldelijk hebben gestoken in een poging om te ontsnappen. Daarna zou ze haar oom, die in Martil woont, hebben gewaarschuwd. Ook hij werd gearresteerd. Hij zou het mes hebben verborgen.

Lees ook: Tienermeisje verdacht van moord op Anouar in Tanger

De advocate van het tienermeisje houdt vol dat haar cliënte sinds 2020 lijdt aan een psychische stoornis en legde een medisch attest voor.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team