Zoeken

Taounate: meisje bijna dood om aan bedreiger te ontsnappen

11 november 2020 - 16:20 - Gemeenschap

©

Een verantwoordelijke op een internaat in Taounate loopt het risico vervolgd te worden na de zelfmoordpoging van een 16-jarige studente. Hij zou meerdere keren hebben gedreigd met het wegsturen van het tienermeisje als ze niet toegaf aan zijn avances.

De beschuldigde zou herhaaldelijk druk hebben uitgeoefend op het meisje om zijn doel te bereiken, meldt Al Massae. Volgens de verklaringen van het jonge meisje zou hij haar de toegang hebben ontzegd tot het internaat, waarvoor haar ouders nauwkeurig betalen.

Hij zou zijn slachtoffer op een avond rond 18.00 uur hebben gedwongen het internaat te verlaten omdat ze weerstand bood. Ze moest 15 km reizen voordat ze ’s nachts het huis van haar ouders bereikte.

Getraumatiseerd en niet wetend op welke manier ze moest reageren, slikte de jonge vrouw gif in om zichzelf van het leven te beroven. Ze werd in kritieke toestand aangetroffen en naar de eerste hulp gebracht. Dankzij de expertise van het medische team kon ze nog maar net gered worden.

Er is een onderzoek geopend naar de omstandigheden van deze zelfmoordpoging. De beheerder van het internaat zal de komende dagen worden verhoord en verantwoordelijk gehouden voor zijn daden.

Worstel jij met zelfmoordgedachten of maak jij je zorgen om iemand anders? Bel 0900-0113 of chat anoniem via www.113.nl

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team