Zoeken

Kleine Ilham (1) na drie weken dood teruggevonden in Marokko

18 december 2020 - 22:17 - Marokko

©

Het levenloos lichaam van de kleine Ilham, die al bijna een maand vermist werd in Jerada, is in het Tiwli gebergte teruggevonden. Het meisje was 1,5 jaar oud.

Ilham werd sinds 24 november vermist. Een grote zoekactie was enkele uren na haar verdwijning gestart. Een helikopter, teams van de gendarmerie en veiligheidsdiensten werden toen ingezet, tevergeefs. Ilham werd bijna een maand later door haar oom, een herder, dood aangetroffen in het Tiwli gebergte, op een drietal kilometers van haar huis.

Akhbarona vernam van de plaatselijke autoriteiten dat het lichaam van het meisje naar het ziekenhuis van Jerada is gebracht voor autopsie.

Volgens familieleden van Ilham werd het meisje een maand geleden nabij haar huis in het bos ontvoerd. Ze speelde met haar broers en zussen buiten toen ze verdween. Mogelijk werd ze ontvoerd door schatzoekers vanwege haar handicap. Het meisje leed namelijk aan strabisme (scheelzien).

Een onderzoek werd gestart naar de omstandigheden van de ontvoering en de dood van het meisje. De daders zijn nog niet gevonden.

De begrafenis van Ilham:

In onderstaande video spreekt de vader van Ilham over haar verdwijning. Het meisje was toen nog niet teruggevonden:

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team