Zoeken

Spanje: Marokkaanse prostituee ontvoerd en mishandeld

12 februari 2022 - 12:20 - Marokkanen in het buitenland

©

Een prostituee van Marokkaanse afkomst werd in Málaga ontvoerd door een Spanjaard die uiteindelijk haar pooier werd en haar bijna een maand vasthield. Zij wist te ontsnappen en zich in Madrid te verbergen.

De 25-jarige vrouw kwam met haar familie in Málaga aan toen zij nog maar drie jaar oud was. Na een moeilijke jeugd, besloot ze zich te prostitueren via een dating site. Ze werd eind december benaderd door een klant, een 45-jarige Spaanse man. Nadat hij haar voor de dienst had betaald, besloot hij hij haar in zijn flat te gijzelen. Hij dwong haar vervolgens om zich met andere mannen te prostitueren, meldt Voxpopuli.

Lees ook: Marokkaanse prostituee Lamya leeft in Melilla in tijden van corona

De klant, die pooier werd, dwong de Marokkaanse vrouw ook cocaïne te nemen zodat ze voor hem zou blijven werken. Hij legde ook op beeld vast hoe ze seks had met andere mannen. De jonge vrouw slaagde er na bijna een maand gevangenschap in met de hulp van vrienden te ontsnappen en vertrok op 28 januari naar Madrid. Zij heeft drie dagen in de stad rondgezworven en werd door een patrouille van de nationale politie gedesoriënteerd aangetroffen.

Lees ook: Marokkaan in Italië in de problemen omdat hij prostituee niet wilde betalen

Het slachtoffer deed haar verhaal aan de agenten, die vervolgens een onderzoek instelden. Dit leidde tot de arrestatie van haar beul op 3 februari in Málaga. De verdachte is een bekende van de politie. Hij is vrijgelaten na voorgeleid te zijn. Hij wordt beschuldigd van vrijheidsberoving, seksuele intimidatie en pooierij.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team