Zoeken

Spaanse Binter verhoogt vluchten naar Marokko

8 april 2022 - 19:40 - Wereld

©

De Spaanse luchtvaartmaatschappij Binter is van plan haar verbindingen met Marokko in samenwerking met het Marokkaans Verkeersbureau (ONMT), met meer dan 34.000 zitplaatsen uit te breiden.

Als onderdeel van het partnerschap met het ONMT zal de luchtvaartmaatschappij niet alleen haar vroegere capaciteit naar Marokko herstellen, maar ook haar vluchten vanuit Gran Canaria en Tenerife naar het koninkrijk uitbreiden met meer dan 34.000 extra zitplaatsen.

Lees ook: Binter vliegt opnieuw naar Marokkaanse Sahara ondanks dreigementen Polisario

Hiermee wordt getracht de point-to-point luchtverbindingen op alle Marokkaanse luchthavens te verbeteren en het land in toenemende mate open te stellen voor alle toeristen. Het wordt gemakkelijker de eindbestemming te bereiken, ongeacht de luchtvaartmaatschappij die zij kiezen, aldus Adel El Fakir, directeur-generaal van het ONMT.

Lees ook: Binter hervat vluchten tussen Marrakech en Canarische Eilanden

Zo zal Binter vanaf deze zomer Marrakech verbinden met het Portugese eiland Madeira (Funchal), met twee wekelijkse verbindingen. Deze vinden plaats van 3 juli tot 25 september, op donderdag en zondag. Fez zal ook voor het eerst verbonden zijn met twee vluchten per week naar Las Palmas.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team