Zoeken

SOS voor Sarah, mishandelde hond in Marokko

13 augustus 2022 - 21:00 - Marokko

©

Catherine Abraham is de voorzitster van de Franse vereniging Arche d’Abraham, een vereniging die bekendheid heeft verworven door het redden en verzorgen van zwerfdieren. Nu wil ze een hond die in Marokko mishandeld werd, naar Audrix in Frankrijk brengen.

Dankzij haar vereniging geeft Catherine Abraham dieren in nood die door mensen zijn mishandeld, een tweede kans. "Hoe meer ik met dieren omga, hoe meer ik de indruk krijg dat mensen dieren niet waard zijn," betreurt zij. Zij vindt dat dieren verzorgd en vertroeteld moeten worden. Zij voert hier al jaren campagne voor.

Lees ook: Video gehandicapte honden op strand raakt Marokkanen

Nu wil Catherine een mishandelde hond uit Marokko halen. Sarah werd door een organisatie voor dierenwelzijn in het koninkrijk gered. Catherine wil nu graag zelf voor de haar zorgen, ook al weet ze dat het dier veilig is bij de Marokkaanse dierenvereniging.

Lees ook: Celstraf voor bazin hond die katje doodbeet in Fez

"Ik ben al zo lang een redder van dieren in nood dat de dieren mij heel snel begrijpen en ik hen heel goed begrijp. Ik heb een echte band met hen. In het geval van deze hond, zijn de kosten om hem uit Marokko te krijgen zeer hoog. Ik moet betalen voor de inentingen en het vliegticket. Ik kan wel wat hulp gebruiken”, zegt ze

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team