Zoeken

Sofiane Boufal spot met Cristiano Ronaldo

16 april 2023 - 20:00 - Sport

©

Sofiane Boufal blikte terug op de uitschakeling van Portugal door Marokko in de kwartfinales van het WK-2022 in Qatar en sprak over de gevoelens die de tranen van superster Cristiano Ronaldo bij hem hebben opgeroepen.

De Atlas Leeuwen versloegen Portugal met 1-0 en plaatsen zich met deze overwinning voor de halve finales van het WK in Qatar. Het was een historische overwinning die de hoop van Cristiano Ronaldo op een WK-overwinning de bodem in boorde. De Portugese international verliet toen het veld in tranen.

Lees ook: Cristiano Ronaldo in tranen na overwinning Marokko

Sofiane Boufal, die bijdroeg aan de uitzonderlijke prestaties van het Marokkaans elftal op het wereldkampioenschap, zegt dat hij ervan had genoten om de Portugese ster te zien huilen na de nederlaag van zijn land.

Lees ook: Fans Cristiano Ronaldo gaan tekeer tegen Marokkaans meisje!

"Met alle respect die ik heb voor Ronaldo, vond ik het leuker om hem te zien huilen dan om ons te zien huilen," zei de Marokkaanse international tegen de Qatarese sportzender Alkass. "Ik heb bovendien liever Messi dan Ronaldo," voegde Boufal eraan toe, die ervan droomt om voor FC Barcelona te spelen, de voormalige club van de Argentijnse ster.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team