Zoeken

Verzoening Marokkaanse meisje en Cristiano Ronaldo (video)

5 maart 2023 - 21:00 - Sport

©

Het Marokkaans meisje wiens video viraal ging op sociale media na de uitschakeling van Portugal door Marokko op het WK in Qatar, is in een nieuw filmpje te zien terwijl ze Al Nassr aanmoedigt, de Saoedische club van Cristiano Ronaldo. De video werd op het officiële account van de Arabische Super League gedeeld.

In de video is te zien hoe het Marokkaanse meisje en andere kinderen Al Nassr aanmoedigen, waar de Portugese international sinds het begin van dit jaar speelt, meldt Marca.

Lees ook: Fans Cristiano Ronaldo gaan tekeer tegen Marokkaans meisje!

Na de wedstrijd tussen Marokko en Portugal in de kwartfinale van het WK in Qatar, die gewonnen werd door de Atlas Leeuwen (1-0), maakte het 9-jarig Marokkaans meisje een slechte maar milde grap over Cristiano Ronaldo. Dit wekte veel woede op bij de fans van de Portugese ster. Het kind werd bedreigd met de dood en met verkrachting.

Lees ook: Cristiano Ronaldo in tranen na overwinning Marokko

"Het Portugese vliegveld is die kant op... en waar is Ronaldo? Hij huilt in zijn auto. Arme Ronaldo," spotte het meisje in een video die viraal ging op sociale media. Enkele dagen later moest het kind een andere video posten om uit te leggen dat het een grap was, waarbij ze zei dat Cristiano Ronaldo een geweldige voetballer was.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team