Zoeken

Fans Cristiano Ronaldo gaan tekeer tegen Marokkaans meisje!

18 december 2022 - 15:00 - Sport

©

Na de wedstrijd tussen Marokko en Portugal in de kwartfinale van het WK in Qatar, die gewonnen werd door de Atlas Leeuwen (1-0), maakte een 9-jarig Marokkaans meisje een slechte maar milde grap over Cristiano Ronaldo. Dit wekte veel woede op bij de fans van de Portugese ster. Het kind werd bedreigd met de dood en met verkrachting.

"Het Portugese vliegveld is die kant op... en waar is Ronaldo? Hij huilt in zijn auto. Arme Ronaldo," spotte het meisje in een video die viraal ging op sociale media. De opmerkingen veroorzaakten een heftige reactie bij de fans van de Portugese international. Ze dreigden het kind te verkrachten en te vermoorden. Sommigen namen het voor haar op, terwijl anderen haar openlijk aanvielen.

Lees ook: Cristiano Ronaldo in tranen na overwinning Marokko

"Ze had de overwinning van Marokko op Portugal moeten vieren zonder een voetbalicoon te vernederen. Jong of oud, alles wat je doet heeft gevolgen, haar ouders hadden dat moeten weten en zij ook. Het was wel grappig toen ze zei dat ze het goed zal maken, zelfs wanneer Ronaldo en zijn supporters gewond zijn", twitterde een gebruiker.

Lees ook: Nivea in opspraak door reclame over Marokko fans

"Ik hou van Ronaldo voor wat hij voor het voetbal heeft gedaan. Toen ik naar de video van een klein Marokkaans meisje keek moest ik hard lachen, want het was grappig en mooi, vooral haar uitdrukking in de video. Het was gewoon voetbal en plezier, dus waarom zouden sommige gemene zielen een kind gaan bedreigen," twitterde een ander.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team