Zoeken

Yassine Bono, toekomstige teamgenoot van Cristiano Ronaldo?

1 juli 2023 - 21:00 - Sport

©

De Saoedische club Al Nassr, waar superster Cristiano Ronaldo speelt, heeft zijn zinnen gezet op de Marokkaanse doelman Yassine Bono, die momenteel voor Sevilla speelt.

De zoektocht naar een vervanger voor de onlangs geblesseerde Colombiaan David Ospina wordt intensiever en Bono wordt gezien als de meest interessante optie. De Atlas Leeuw, erkend als een van de beste keepers ter wereld na een uitzonderlijk seizoen, viel op tijdens het WK-2022 in Qatar.

Lees ook: Onweerstaanbare voorstellen voor Yassine Bounou (Bono)

Sevilla is zich bewust van de waarde van de Marokkaanse doelman en heeft hem op de transfermarkt gezet, maar is niet van plan hem voor minder dan 20 miljoen euro te laten gaan, meldt AS. De interesse van Al Nassr in Bono is niet de eerste en ook niet de enige. Andere Arabische en Europese clubs hebben al contact met hem gezocht, zonder hem te kunnen overtuigen om de Spaanse club te verlaten.

Lees ook: Hoe Yassine Bounou de Spaanse keeper om de tuin leidde in Qatar (video)

De komst van José Luis Mendilibar bij Sevilla heeft daar echter verandering in gebracht. De coach geeft de voorkeur aan Marko Dmitrovic in de Liga, waardoor Bono is doorverwezen naar de Europa League, een competitie waarin de Atlas Leeuw zijn plaats als één van de beste doelmannen ter wereld heeft weten te bevestigen.

Bladna.nl