Zoeken

Meer duidelijkheid over sextape-affaire Moulat el Khimar

13 januari 2021 - 11:20 - Marokko

©

Nu het onderzoek naar de sekstape-affaire "Moulat el khimar” verder gevorderd is, wordt er steeds meer onthuld over de jonge vrouw en haar partner die beiden te zien waren in de opname.

Uit het vooronderzoek van de gerechtelijke politie van Tetouan blijkt dat het gaat om een gescheiden jonge vrouw met twee kinderen. Ze woont in het Hachmi-district in Tetouan bij een familie die haar heeft geadopteerd. De jonge vrouw blijft in hechtenis zolang het politieonderzoek nog loopt. De jonge man uit de opname zou op dit moment in het buitenland verblijven. Tegen hem is een arrestatiebevel uitgevaardigd.

Verder blijkt uit het onderzoek van de politie dat de video is gemaakt door de voortvluchtige jonge man. De video zou vier jaar geleden zijn gemaakt en is pas onlangs op sociale media geplaatst. De jonge man zou de video hebben gemaakt om de vrouw later te kunnen chanteren.

De ouders van het slachtoffer hebben internetgebruikers opgeroepen om de video niet meer te delen en te denken aan de geestelijke gezondheid van de betrokkenen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team