Zoeken

Zo selecteerde Hervé Renard de Atlas Leeuwen

30 januari 2020 - 18:00 - Sport

©

De Marokkaanse international Walid Azaro heeft enkele opmerkelijke onthullingen gedaan over de voormalige bondscoach van Marokko, Hervé Renard. Dat deed hij om zijn lange afwezigheid bij het Marokkaans elftal te rechtvaardigen.

"Mijn verwijdering van het nationaal elftal is het ergste wat ik meemaakte in de afgelopen jaren. Elke speler wil voor het elftal van zijn land spelen.", verklaarde Azaro in een interview met de Egyptische zender Al Nahar.

Volgens de Atlas Leeuw, die onlangs aan de Saoedische Al Ittifak werd uitgeleend, moest hij veel opgeven om naar Al Ahly te mogen vertrekken. Hij weigerde onder meer een voorstel van Renard om voor een Franse club te spelen.

De voormalige steraanvaller van DHJ verloor zijn plek bij de Atlas Leeuwen tijdens de laatste Afrika Cup. Volgens hem was het namelijk zo dat wie een voorstel van Renard weigerde voor een club, systematisch ook zijn plaats bij de Atlas Leeuwen verloor.

Hervé Renard bemoeide zich vaak met de carrièrekeuze en bestemmingen van de Marokkaanse internationals. De Fransman haalde ook meerdere Franse coaches naar Marokko en zou zelfs de nieuwe fotograaf van de Atlas Leeuwen hebben gekozen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team