Zoeken

In Marrakech is sekstoerisme een realiteit

29 augustus 2012 - 18:00 - Marokko

©

Meerdere mannen uit de Golflanden zijn donderdag opgepakt met Marokkaanse meisjes, in een luxe appartement in het centrum van Marrakech. Zij werden op heterdaad betrapt in het appartement gelegen in de Hivernage-wijk.

Een tussenpersoon, die voor de meisjes zorgde en appartementen voor prostitutie verhuurde, werd ook gearresteerd door de politie, nadat de bewoners van het gebouw erover hadden geklaagd.

In Marrakech worden op dezelfde manier duizenden appartementen, villa’s en riads gewijd aan prostitutie, verhuurd aan buitenlanders.

Zo was begin juli een Saoedische legerverantwoordelijke, bezweken aan een hartaanval in Marrakech, waar hij zich in een villa in de wijk Anakhil bevond met Marokkaanse prostituees.

In juni waren drie Britten opgepakt met Marokkaanse meisjes, naakt in het zwembad van een villa in Bab Ighli te Marrakech.

Marrakech is in de loop der jaren de keuzebestemming geworden van Europese en Arabische sekstoeristen , een realiteit waar men in Marokko niet graag van hoort spreken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team