Zoeken

Sakablanca, Ramadan 2011 soap op Medi 1 Tv

24 juli 2011 - 15:00 - Cultuur

©

Sakablanca is de nieuwe komische tv-serie dat zal worden uitgezonden door Medi 1 TV tijdens de Ramadan 2011. De zender die van haar imago van nieuwszender af wil, biedt voor het eerst een komische tv-serie dat het verhaal vertelt van twee Marokkanen uit het buitenland die besluiten naar Marokko terug te keren om een ​​kruidenierswinkel in Casablanca te starten.

De soap met haar maffe personages, vertelt de ambitie van Lahcen en Wahib, twee Marokkanen uit het buitenland die dromen hun business in Casablanca te doen groeien.

Beiden ontdekken na een tijdje dat de werkelijkheid in Marokko niets te maken heeft met de westerse gemoedstoestand en proberen zich zo goed mogelijk aan te passen aan hun nieuwe leven.

Tussen de klanten van hun hanout (kruidenierswinkel), die weigeren zich te onderwerpen aan de regels opgelegd door onze twee vrienden, en de andere personages zoals Youssef, bijgenaamd "Frimeja", die alles doet om zijn dagelijks boterham met kaas te krijgen, leven we met Lahcen en Wahib een grappige maar ook spannende terugkeer.

De serie, geregisseerd door Mohamed Alaoui, behoudt 30 afleveringen van zes minuten elk en zal iedere avond vanaf 1 augustus worden uitgezonden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team