Zoeken

Saad Lamjarred spreekt over beschuldigingen verkrachting in Amerika (video)

28 mei 2016 - 19:30 - Cultuur

©

Saad Lamjarred heeft deze week voor het eerst over de verkrachting gesproken waarvan hij in de Verenigde Staten wordt verdacht.

De zanger sprak enkele uren voor een concert op het Mawazine festival in Rabat over de beschuldigingen. Tijdens een persconferentie vertelde Lamjarred dat de grootste celebrity’s het slachtoffer zijn geweest van dergelijke geruchten.

"Dit verhaal is heel oud en is enkel het gevolg van mijn succes, God zij dank. Ik ontken alles wat me wordt verweten en heb een advocaat die deze zaken regelt", aldus de zanger van wereldhit Lm3allem. Hij vroeg vervolgens aan de journalisten om zich "niet met persoonlijke zaken bezig te houden".

Saad Lamjarred wordt door een Amerikaanse vrouw van mishandeling en aanranding beschuldigd. Zij zou hem op 7 februari 2010 in haar appartement in New York hebben uitgenodigd. De zanger woonde toen zelf ook in New York. Hij zou haar toen hebben mishandeld en hebben willen verkrachten.

De zanger zou kort na de feiten zijn gearresteerd en in hechtenis genomen. Hij kwam terug vrij na de betaling van een borgtocht en zou vervolgens de Verenigde Staten definitief hebben verlaten. Volgens Le Monde moet Saad Lamjarred zich binnen 30 dagen bij de Amerikaanse autoriteiten melden. Moest het tot een rechtszaak komen dan riskeert hij tot 25 jaar gevangenisstraf.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team