Zoeken

Saad Lamjarred toont kooktalenten na vrijlating (video)

1 mei 2023 - 13:00 - Cultuur

©

Saad Lamjarred werd enkele dagen geleden voorwaardelijk vrijgelaten door de Franse justitie, in afwachting van de behandeling van zijn zaak in beroep. Hij geniet van zijn teruggevonden vrijheid om tijd met zijn familie door te brengen en enkele van zijn verborgen talenten te tonen.

De bekende Marokkaanse zanger deelde een video op Instagram waarin hij laat zien hoe hij een maaltijd voorbereidt voor zijn vrouw, zijn ouders en enkele familieleden, allemaal gefilmd met veel finesse en vreugde.

Lees ook: Saad Lamjarred terug op social media met goed nieuws (foto’s)

Om het filmpje te animeren koos Saad Lamjarred voor het liedje ’Positif’ van Matt Houston en P-Square. De publicatie kreeg in minder dan 12 uur bijna 500.000 likes.

Saad Lamjarred was op 24 februari in Parijs veroordeeld voor de verkrachting van de jonge Franse vrouw Laura Prioul. Hij werd met 7 stemmen tegen 9 schuldig bevonden en werd veroordeeld tot zes jaar gevangenisstraf.

Lees ook: Saad Lamjarred heeft de gevangenis verlaten

Sinds zijn vrijlating moet de zanger zich houden aan strikte voorwaarden. Volgens Al Arabia mag Saad Lamjarred het Franse grondgebied niet verlaten en is zijn paspoort door de rechtbank ingetrokken. Hij draagt ook een elektronische enkelband en mag niet over zijn proces spreken met de pers of op sociale media.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team