Zoeken

Saad Lamjarred terug in Marokko

9 april 2024 - 11:00 - Cultuur

©

Saad Lamjarred is na een lange afwezigheid terug in Marokko. De Marokkaanse zanger, die in februari 2023 in Frankrijk werd veroordeeld tot zes jaar cel voor verkrachting, kreeg toestemming om naar Marokko te reizen.

Zondag arriveerde Lamjarred op de luchthaven van Marrakech-Menara. Hij werd verwelkomd door fans en familieleden. Op sociale media verschenen foto’s en video’s van zijn terugkeer.

Lees ook: Saad Lamjarred niet naar Marokko teruggekeerd na vrijlating

Saad Lamjarred was al geruime tijd niet meer in Marokko vanwege zijn juridische problemen in Frankrijk. Hij werd in 2016 aangeklaagd voor de verkrachting van een jonge vrouw in een hotelkamer in Parijs. Na een lange juridische procedure werd hij schuldig bevonden en veroordeeld tot een celstraf van zes jaar.

In april 2023 werd de zanger in afwachting van zijn hoger beroep voorwaardelijk vrijgelaten. Hij mocht Frankrijk niet verlaten en moest een elektronische enkelband dragen. De zanger heeft altijd zijn onschuld geclaimd.

Lees ook: Saad Lamjarred heeft de gevangenis verlaten

Ondanks zijn juridische problemen is Saad Lamjarred nog steeds populair in Marokko. Hij heeft twee concerten gepland: op 12 april in Dubai en op 14 april in Egypte.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team