Zoeken

Fans Saad Lamjarred maken van rechtbank muziekfestival

9 mei 2017 - 14:45 - Cultuur

©

Eric Dupont Morreti, advocaat van Saad Lamjarred, heeft met Telquel over de verkrachtingszaak waarin de zanger wordt verdacht gesproken.

Volgens de advocaat wordt Saad Lamjarred, ondanks zijn voorwaardelijke vrijlating, nog steeds verdacht. De vraag is volgens Morreti of het om een gewilde relatie tussen twee volwassen ging toen ze samen naar het hotel keerden en of er vervolgens geweld werd gebruikt of niet.

Moretti reageerde kwaad op de vele fans van de Marokkaanse zanger die hem tijdens de hoorzitting over zijn voorwaardelijke vrijlating kwamen steunen. De rechtbank leek op « het festival van Cannes », waardoor de rechter zijn vrijlating had kunnen weigeren.

De advocaat stelt tevens dat de rechtszaak van Lamjarred in de rechtbank en niet op internet plaatsvindt. Hij beschuldigd fans op sociale media ervan de rechter te willen beïnvloeden.

Goed nieuws is dat volgens Moretti de verkrachtingszaak waarvan Lamjarred in de Verenigde Staten werd beschuldigd afgesloten is. Het vermeende slachtoffer heeft namelijk haar klacht ingetrokken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team