Zoeken

Rym Fikri slaat terug: Marokkaanse zangeres dient klacht in

20 mei 2024 - 16:00 - Cultuur

©

De Marokkaanse zangeres Rym Fikri heeft juridische stappen ondernomen tegen leden van haar schoonfamilie, na beschuldigingen aan haar adres volgend op het overlijden van haar echtgenoot.

Via haar advocaat Mourad El Ajouti diende Rym Fikri een klacht in wegens laster, belediging, kwaadsprekerij, het ondermijnen van een overheidsinstantie en valse aangifte, meldt Hespress. De zangeres eist met name vervolging van de zus van haar overleden man, die in een video de politie beschuldigde van manipulatie en corruptie.

Lees ook: Familie vermoorde man beschuldigt zangeres Rym Fikri

Het drama begon toen haar man op 8 februari werd ontvoerd nabij hun huis in Casablanca, en later vermoord teruggevonden werd in een rivierbedding nabij Rabat. Na de ontdekking van zijn lichaam arresteerde de politie zes personen, waaronder een Fransman van Marokkaanse afkomst als hoofdverdachte. Na de moord beschuldigde de schoonfamilie van Rym Fikri haar van betrokkenheid bij de zaak. De vader van de overledene beweerde dat zijn zoon problemen had sinds hij de zangeres had ontmoet, en beschuldigde haar ervan zijn geld te beheren en de oorzaak te zijn van zijn gezondheidsproblemen.

Na een periode van stilte, reageerde Rym Fikri op deze beschuldigingen. "Ik troost mijzelf met één vraag waarop ik geen antwoord heb gevonden: waarom heeft de familie mij aangevallen en mij geen rust gegund?", verklaarde de zangeres. Ze ontkent enig wangedrag en vertrouwt erop dat de Marokkaanse justitie de ware toedracht rond de dood van haar man zal achterhalen. "Dank aan God voor alles en ik vertrouw op de justitie om het recht te laten zegevieren", voegde ze toe.

Lees ook: Rym Fikri reageert op aanvallen schoonfamilie

Rym Fikri heeft ook een lied genaamd ’23’ uitgebracht op haar officiële YouTube-kanaal, waarin ze haar pijn en reactie op de gebeurtenissen uitdrukt.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team