Zoeken

Familie vermoorde man beschuldigt zangeres Rym Fikri

17 februari 2024 - 20:00 - Cultuur

©

De familie van de vermoorde echtgenoot van Rym Fikri heeft de zangeres beschuldigd van betrokkenheid bij zijn dood. Fikri’s advocaat ontkent de beschuldigingen met klem.

De echtgenoot van Fikri werd op 8 februari ontvoerd in Casablanca en later vermoord. Zijn lichaam werd gevonden in een rivierbedding bij Rabat. De politie arresteerde zes verdachten, waaronder een Franse Marokkaan die als hoofdverdachte wordt beschouwd.

Lees ook: Mysterie rond verdwijning echtgenoot Rym Fikri

De familie van de man beschuldigt Rym Fikri ervan zijn geld te hebben beheerd en hem ziek te hebben gemaakt. Ze beweren dat hij "niet goed ging" sinds hij de zangeres kende.

Fikri’s advocaat, Mourad Elajouti, noemt de beschuldigingen "ongegrond" en "zonder bewijs". Hij stelt dat ze "op een verdacht moment" komen, vlak voor de begrafenis van het slachtoffer. Elajouti waarschuwt de familie dat ze voor de rechter kunnen worden gedaagd wegens smaad.

Lees ook: Zaak Rym Fikri: Franse Marokkaan aangehouden

"We begrijpen dat de familie van de man een moeilijke tijd doormaakt," zegt Elajouti, "maar deze beschuldigingen zijn onacceptabel. Rym Fikri zal alle juridische middelen aanwenden om haar reputatie en haar rechten te beschermen."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team