Zoeken

Ryanair breekt prijzen in Marokko

30 januari 2024 - 16:00 - Marokko

©

Ryanair, de Ierse low-cost luchtvaartmaatschappij, zet grote stappen in Marokko met het doel om tegen 2027 het aantal jaarlijkse passagiers te verdubbelen tot meer dan 10 miljoen.

Als onderdeel van dit initiatief lanceert Ryanair een nieuwe binnenlandse vlucht die Tetouan en Marrakech met elkaar verbindt, vanaf eind maart 2024. De route zal vier keer per maand worden bediend en biedt reizigers een betaalbare en comfortabele optie, met tickets geprijsd op 189 dirham per vlucht.

Lees ook: Ryanair: dit zijn de prijzen voor binnenlandse vluchten

Deze nieuwe vlucht maakt deel uit van Ryanair’s uitgebreide vluchtprogramma in Marokko, dat gericht is op het verdubbelen van het aantal passagiers. Vanaf de zomer van 2024 zal de luchtvaartmaatschappij 24 internationale routes en 11 binnenlandse routes in Marokko bedienen. Het programma omvat de opening van elf nieuwe binnenlandse routes die negen Marokkaanse bestemmingen verbinden met steden als Agadir, Errachidia, Essaouira, Fez, Marrakech, Ouarzazate, Oujda, Tanger en Tetouan.

Lees ook: Binnenlandse vluchten: Ryanair daagt Royal Air Maroc en Air Arabia uit

Ryanair heeft plannen om twee vliegtuigen te stationeren op de luchthaven Ibn Battouta in Tanger en er een nieuwe basis te openen. Dit is een aanvulling op de huidige bases in Fez, Marrakech en Agadir. Met deze uitbreiding beoogt de Ierse luchtvaartmaatschappij een significante groei in het aantal passagiers en routes binnen Marokko.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team