Zoeken

Runner’s world hardloopagenda 2013

6 februari 2013 - 11:25 - Marokkaanse boeken

©

In veel opzichten zijn hardlopers net gewone mensen. Zoals tallozen leiden ze een druk bestaan, gevuld met afspraken, vergaderingen en contacten, borrels en verjaardagsfeesten, verplichtingen en deadlines waarvoor een agenda geen overbodige luxe is.

Maar daarnaast leiden ze nog een tweede leven. De toegewijde loper (hij of zij die minimaal twee- of driemaal per week de hardloopschoenen aantrekt) behoeft nog wat extra agendaruimte om trainingen, logboek en eventuele wedstrijdjes te kunnen noteren.

De hardloopagenda houdt daarmee rekening: de dagen en weken zijn voorzien van extra kaders om een logboek bij te houden en trainings- en wedstrijdprogramma’s te noteren. maar de Runner’s World Hardloopagenda 2013 biedt ook talloze tips over training, voeding, blessures en bekende (en vooral ook minder bekende!) wedstrijden in Nederland en Vlaanderen, inspirerende en geestige verhalen en prachtig fotowerk. Deze agenda is een uitkomst voor al diegenen voor wie hardlopen onlosmakelijk deel uitmaakt van het dagelijks leven.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team