Zoeken

Royal Mansour Marrakech rekruteert Franse topchef Hélène Darroze

19 maart 2023 - 16:00 - Marokko

©

Het Royal Mansour Marrakech zal binnenkort een grote Michelin-sterrenchef verwelkomen, namelijk Hélène Darroze. De Franse chef zal in het voorjaar van 2023 de leiding nemen over twee restaurants van het paleis, ’La Grande Table Marocaine’ en ’La Table’.

Darroze is een gerenommeerde Franse chef-kok met zes Michelin-sterren op haar naam, die zijn toegekend aan haar restaurants in Parijs, Londen en Villa La Coste. Ze werd ook uitgeroepen tot de beste vrouwelijke chef-kok ter wereld in 2015.

Lees ook: Royal Mansour opnieuw bekroond door Forbes

Voor het Royal Mansour Marrakech wil chef Darroze een nieuwe culinaire ervaring creëren door het combineren van haar westerse knowhow met de Marokkaanse authenticiteit. In een verklaring stelt ze verheugd te zijn om zich aan te sluiten bij de Royal Mansour Marrakech, een iconisch hotel dat blijft streven naar excellentie.

Royal Mansour is een privédomein van zes hectare in het hart van Marrakech, op een steenworp afstand van het beroemde Djemaa El Fna-plein. Het biedt een unieke hotelervaring die traditie en moderniteit combineert.

Lees ook: Royal Mansour Marrakech beste hotel in Afrika

Jean-Claude Messant, algemeen directeur van Royal Mansour, sprak ook over deze nieuwe samenwerking. "We zijn verheugd over deze samenwerking, die een nieuw tijdperk inluidt voor Royal Mansour Marrakech. Met Hélène Darroze zullen we onze ambitie voortzetten om onze gasten te blijven verrassen met ongekende ervaringen om onze positie als toonaangevende culinaire bestemming te versterken en te behouden."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team