Zoeken

Royal Air Maroc plant nieuwe repatriëringsvluchten

13 december 2021 - 15:37 - Marokko

royal-air-marokko-vluchten-repatriering.jpg

Als gevolg van het besluit van de Marokkaanse autoriteiten om de schorsing van de vluchten tot 31 december te verlengen, biedt luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc van 19 tot 23 december speciale vluchten aan vanuit Marokko naar Canada, Ivoorkust en de Verenigde Staten.

In een bericht op haar Twitter-account laat Royal Air Maroc haar klanten weten dat er van 19 tot 23 december 2021 speciale vluchten (met speciale toestemming) gepland zijn vanuit Marokko naar Canada, Ivoorkust en de Verenigde Staten.

Lees ook: Marokko verlengt opschorting luchtverbindingen

De nationale luchtvaartmaatschappij heeft vrijdag aangekondigd dat van 14 tot 31 december 2021 speciale vluchten vanuit Marokko naar België, Canada, Ivoorkust, Spanje, Frankrijk, Gabon, Italië en Senegal zullen worden georganiseerd.

Lees ook: Repatriëring Marokkanen die in het buitenland vastzitten

De Marokkaanse autoriteiten hebben de opschorting van het luchtverkeer van en naar het koninkrijk tot 31 december verlengd vanwege de snelle verspreiding van de nieuwe variant van het Covid 19-virus - Omikron (B.1.1.529). Het besluit is ook ingegeven door de wens om de resultaten die Marokko heeft geboekt in de strijd tegen de pandemie te behouden en de gezondheid van de Marokkanen te beschermen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team