Zoeken

Royal Air Maroc schort al haar vluchten op

29 november 2021 - 12:40 - Marokko

©

Royal Air Maroc heeft de opschorting aangekondigd van al haar vluchten van maandag 29 november tot en met maandag 13 december 2021.

Deze nieuwe maatregel is een direct gevolg van het besluit van de Marokkaanse autoriteiten om de grenzen te sluiten en alle inkomende vluchten voor een periode van 15 dagen te verbieden. Marokko wi hiermee de geboekte successen in de strijd tegen de coronapandemie behouden.

Lees ook: Marokko verbiedt inkomende vluchten voor 15 dagen

"Om de geboekte winst van Marokko in de strijd tegen de pandemie te behouden en de gezondheid van de burgers te beschermen, is besloten om vanaf maandag 29 november 2021 om 23:59 uur, alle rechtstreekse passagiersvluchten naar het koninkrijk Marokko voor een periode van 2 weken op te schorten", staat in een verklaring van het ministerie van Volksgezondheid van zondagavond.

Lees ook: Marokko schort vluchten met Zuid-Afrika op

In deze moeilijke context heeft Royal Air Maroc alle nodige maatregelen genomen om haar klanten te begeleiden. Voor geboekte reizen tot 31 januari 2022, biedt de Marokkaanse luchtvaartmaatschappij een voucher aan met de waarde van de prijs die voor het ticket werd betaald en met een geldigheidsduur van 12 maanden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team