Zoeken

Royal Air Maroc in wereldtop 100, Air Algérie afwezig

23 juni 2023 - 18:20 - Marokko

©

Een nieuwe onderscheiding voor Royal Air Maroc, die zojuist is bekroond door de Skytrax World Airlines Awards. Air Algérie, dat van plan is om de Marokkaanse luchtvaartmaatschappij te overtreffen, staat niet eens in de top 100.

In de ranglijst die maandag werd onthuld, stijgt Royal Air Maroc naar de tweede plaats van de beste luchtvaartmaatschappijen in Afrika, na Ethiopian Airlines, en voor grote spelers zoals South African Airways, Kenya Airways en Air Mauritius. De Marokkaanse luchtvaartmaatschappij steeg ook 13 plaatsen in de algemene ranglijst van de Skytrax World Airlines Awards, naar de 53e plaats. Air Algérie daarentegen is afwezig in de top 100.

Lees ook: Air Algérie zet concurrentie met Royal Air Maroc op scherp

De ranglijst werd onthuld terwijl Royal Air Maroc de lancering van een nieuwe internationale campagne heeft aangekondigd. De campagne, genaamd "Morocco Smiles to You", heeft tot doel Marokkaanse bestemmingen te promoten bij de belangrijkste markten in Europa, Afrika, het Midden-Oosten en Amerika. Volgens CEO Hamid Addou, wil deze campagne "het gezicht van een lachend volk laten zien, rijk aan zijn voorouderlijke waarden: openheid, gastvrijheid, vrijgevigheid, tolerantie..."

Lees ook: "Morocco Smiles to You": Royal Air Maroc herdefinieert het imago van Marokko

De campagne omvat een twintigtal landen, waaronder Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal, België, Nederland, Engeland, Duitsland, Turkije, Tunesië, Mauritanië, Ivoorkust, Burkina Faso, Verenigde Arabische Emiraten, Israël, Canada en de Verenigde Staten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team