Zoeken

Rode duivels willen talent tonen tegen Marokko na moeilijke eerste wedstrijd

25 november 2022 - 12:00 - Sport

©

Het Belgisch elftal is niet tevreden over de 1-0 overwinning op Canada op woensdag en wil zijn prestaties verbeteren tijdens de tweede WK-wedstrijd tegen Marokko.

De Rode Duivels van Kevin De Bruyne hebben, ondanks de zege tegen Canada, geen grootse indruk nagelaten. Ze speelden een zwakke partij in hun debuut op het WK 2022 in Qatar. Zowel aanvoerder Eden Hazard als de rest van het team, presteerden ondermaats. In een verklaring in de gemengde zone gaf de aanvoerder toe dat België niet goed heeft gespeeld. "We waren erg slecht, vooral in de eerste helft," zei De Bruyne.

Lees ook: Nordin Amrabat: "Marokko technisch gezien even goed als België"

Verwijzend naar de volgende wedstrijd in Groep F tegen Marokko, verklaarde de topspeler na de zege op Canada dat de wedstrijd tegen de Atlas Leeuwen waarschijnlijk "moeilijker wordt dan deze. Het was belangrijk dat we vandaag de drie punten haalden, maar het is duidelijk dat we onze inspanningen tegen Marokko zullen moeten verdubbelen."

Lees ook: Walid Regragui rechtvaardigt gelijkspel tegen Kroatië

Marokko en België staan komende zondag om 14.00 uur tegenover elkaar in een beslissende wedstrijd. Aan het einde van de eerste wedstrijden van groep F zijn de Rode Duivels koploper met 3 punten, terwijl Marokko één punt heeft behaald na het gelijkspel tegen Kroatië.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team