Zoeken

Resultaat wedstrijd Marokko - Senegal 0-1

26 mei 2012 - 00:58 - Sport

©

Marokko is met 1-0 verslagen door Senegal in een oefenduel op vrijdag 25 mei in het Grote stadion van Marrakech. Op internet wordt het vertrek van Eric Gerets opgeëist.

Het enige doelpunt viel in de 11 minuut en werd gescoord door de Senegalees Moussa Konaté. Tijdens deze eerste wedstrijd van de bondscoach van Senegal Joseph Koto, was het Marokkaans elftal weinig gemotiveerd en ondernemend, en leed duidelijk aan een gebrek aan zelfvertrouwen.

Deze nieuwe nederlaag van de Leeuwen van de Atlas kost mogelijk zijn job aan Gerets, wiens aanwezigheid en salaris sterk worden bekritiseerd in Marokko sinds de nederlaag in de Afrika Cup 2012. Gerets, die zelf graag in Marokko wil blijven tot het einde van zijn contract in 2014, hoeft zich daarom nog geen zorgen te maken om zijn toekomst. In België werd hem namelijk reeds gevraagd bondscoach van de Rode Duivels te worden.

In Marokko hoopt men dat de Atlas Leeuwen de motivatie snel terugvinden, want binnen een week spelen ze hun eerste kwalificatiewedstrijd voor de WK 2014 tegen Gambia. Gerets had hierover in de Belgische pers verklaard dat hij bereid was Marokko te verlaten in geval van nederlaag.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team