Zoeken

Eric Gerets blijft, blijft niet?

8 juni 2012 - 09:26 - Sport

©

Bondscoach Eric Gerets zou aan leden van de Belgische voetbalbond hebben verteld dat hij Marokko zou verlaten, ongeacht de uitslag van de wedstrijd Marokko - Ivoorkust op zaterdag 9 juni.

Gerets meent dat zijn beslissing niets te maken heeft met de uitnodiging van België om bondscoach van de Rode Duivels te worden. Deze uitnodiging is sowieso niet meer van toepassing, België heeft deze week Marc Wilmots als bondscoach gekozen.

Saoedi-bronnen hebben het ook over contacten tussen de Saoedische Al Hilal en Eric Gerets, die wel nog steeds hoopt op een positief uitslag voor de eerstkomende wedstrijd van de Leeuwen van de Atlas.

Eric Gerets, gehekeld in Marokko sinds de vroege uitschakeling van het land in de Afrika Cup 2012, leeft met de druk van het Marokkaans publiek dat vraagt om resultaten die zijn maandsalaris van 2,5 miljoen dirham zouden rechtvaardigen.

Afspraak op zaterdag om 21u GMT+1 (22u in België en Nederland) voor Marokko-Ivoorkust in het stadion van Marrakech, een wedstrijd tellende voor de tweede kwalificatieronde voor het WK 2014.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team