Zoeken

PSG-Real Madrid: oorlog om Achraf Hakimi

10 juni 2024 - 07:00 - Sport

©

De Spaanse kranten staan vol met geruchten over een mogelijke terugkeer van Achraf Hakimi naar Real Madrid. De Marokkaanse rechtsback, die momenteel uitkomt voor Paris Saint-Germain, zou in de belangstelling staan van de Spaanse topclub, waar hij tussen 2017 en 2020 speelde.

Volgens de Spaanse media zou Real Madrid al contact hebben opgenomen met de entourage van Hakimi om te polsen naar zijn interesse in een terugkeer naar Bernabéu. De interesse van Real Madrid zou echter niets te maken hebben met de komst van Kylian Mbappé, die met Achraf Hakimi bij PSG speelde.

Lees ook: Voormalige coach haalt hard uit naar Achraf Hakimi

Een transfer van Achraf Hakimi naar Real Madrid wordt echter gezien als een lastige klus. De 26-jarige verdediger heeft nog een contract tot juni 2026 bij PSG en de clubleiding in Parijs is niet van plan om hem zomaar te laten gaan. De Parijzenaren zouden al in gesprek zijn met de Atlas Leeuw om zijn contract te verlengen, om zo de interesse van Real Madrid te counteren.

Lees ook: Blijft Achraf Hakimi bij PSG? Zaakwaarnemer antwoordt

Achraf Hakimi heeft in het verleden al laten blijken dat hij een zwak heeft voor Real Madrid. De verdediger, die in Madrid werd geboren en opgroeide, speelde in de jeugdopleiding van de club en debuteerde in 2017 in het eerste elftal. In 2020 verliet hij Real Madrid voor Borussia Dortmund, waarna hij in 2021 de overstap maakte naar PSG.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team