Zoeken

Achraf Hakimi geeft elke maand 100.000 euro aan zijn moeder

9 januari 2023 - 11:00 - Sport

©

Tijdens het WK in Qatar hebben de liefdevolle momenten tussen de Marokkaanse international Achraf Hakimi en zijn moeder zowel fans als internetgebruikers ontroerd. De PSG-ster zorgt voor zijn moeder door haar 100.000 euro per maand te schenken.

De moeder van Achraf Hakimi is zijn grootste fan en heeft alle prestaties van het Marokkaans elftal op het WK 2022 gevierd. Maar het feest dat het meest in het oog sprong was het liefdevolle moment dat werd vastgelegd tussen de Atlas Leeuw en zijn moeder na de verbluffende overwinning van Marokko op België. Na de wedstrijd viel de PSG-ster in de armen van de vrouw die hem ter wereld bracht. Een ontroerend moment dat viraal ging op sociale netwerken.

Lees ook: Achraf Hakimi maakte vreugdedansje met moeder na ontmoeting met Koning (video)

Achraf is trots op zijn ouders, vooral op zijn moeder, en steekt dat niet onder stoelen of banken. "Mijn moeder was schoonmaakster en mijn vader was straatverkoper", zei hij in het Spaanse tv-programma El Chiringuito. "Ze gaven hun leven op voor mij. Ze hebben veel dingen van mijn broers en zussen afgenomen zodat ik zou kunnen slagen. Vandaag speel ik voor hen."

Lees ook: Barcelona: muurschildering Achraf Hakimi huldigt migrantenmoeders

Sadia Mouth, de moeder van Hakimi, is vandaag de dag enorm trots op haar kroost. Zij is blij dat haar zoon een ster is bij de Atlas Leeuwen en de prestigieuze Parijse club Paris Saint Germain, die vandaag de dag een aantal gerenommeerde internationale spelers telt. Als teken van zijn grote waardering voor haar offers zou de sterspeler 100.000 euro per maand aan zijn moeder schenken, meldt Almaghreb24.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team