Zoeken

Rapper Boef wil ADO Den Haag kopen

29 april 2021 - 20:20 - Wereld

©

Sofiane Boussaadia, beter bekend als rapper Boef, heeft via een bericht op Instagram zijn interesse laten blijken voor de aankoop van voetbalclub ADO Den Haag.

Sinds het bekend is geworden dat de clubleiding van ADO niet in staat is de salarissen van mei en juni te betalen, bevindt de club zich in grote onzekerheid. De eigenaren voeren momenteel gesprekken met partijen die de club willen kopen.

Als reactie op berichten dat geïnteresseerden ADO voor 4,75 miljoen euro kunnen kopen, deed rapper Boef een bod van 2 miljoen euro op de Haagse profclub, schrijft het AD. Hij toonde eerder ook al interesse voor de aankoop van een voetbalclub. Dit jaar vertelde hij dat nog in een interview met website VICE. "Het lijkt mij echt lauw om gewoon mijn eigen voetbalclub te hebben", zei hij toen.

AZ zou dan zijn voorkeur hebben, zei Boef, die zelf ook afkomstig is uit Alkmaar. "Ik koop gewoon AZ. Ik pomp er een beetje money in en zet spelers aan het werk," zei hij. AZ liet via een reactie weten: "Als hij te zijner tijd echt serieuze plannen heeft, is hij altijd welkom voor een bak koffie".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team