Zoeken

Boef helpt oma Tonnie na vernieling van haar auto door relschoppers

29 januari 2021 - 16:40 - Wereld

©

Rapper Boef heeft een dame uit Tilburg West hulp aangeboden. Oma Tonnie werd het slachtoffer van de avondklok-rellen.

De auto van de 78-jarige Tonnie uit Tilburg werd helemaal vernield. In tranen deed ze haar verhaal bij Omroep Brabant. Ook Boef zag de beelden en besloot om de vrouw te helpen. De rapper en ondernemer is woedend op de relschoppers en meldt dat hij alle kosten op zich wil nemen.

Via Omroep Brabant probeerde hij in contact te komen met familieleden van Tonnie: "Ik zag een filmpje van een oude vrouw die moest huilen, omdat haar autoruit kapot was geslagen. Hebben jullie haar contactgegevens ? Ik zou graag een nieuwe ruit voor haar willen vergoeden", schreef hij.

Boef kwam in contact met de kleinzoon van Tonnie, die vertelde dat een crowdfundingsactie reeds genoeg geld had opgeleverd. Toch wilde Boef haar nog steunen. "Ik vond het gewoon kut om te zien. Als alles al vergoed is, ben ik alleen maar blij voor haar. Is er misschien nog iets waarbij ik kan helpen? Misschien vindt ze een bloemetje leuk of zo", schreef Boef naar Tonnies kleinzoon.

Op sociale media veroordeelde Boef ook nog de rellen: "Ik zeg je eerlijk: dat vandalisme gaat nergens over. Wat heeft die oma - of andere onschuldige mensen - jullie aangedaan? Fuck dat man."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team