Zoeken

Al Aoula: rijk programma voor Ramadan 2022

17 maart 2022 - 12:20 - Cultuur

©

De Marokkaanse televisiezender Al Aoula heeft zijn programmagids gepubliceerd voor de maand Ramadan. De zender begeleidt de Marokkanen al jarenlang tijdens de heilige vastenmaand, door middel van een reeks films, shows en documentaires.

In een verklaring maakt Al Aoula zijn programma bekend en stelt dat deze in drie stappen verloopt: voor de iftar, de primeur van de iftar en de rest van de avond. Er zal natuurlijk fictie zijn, een niche waarin de zender zijn leiderschap wil consolideren en waarmee het in de afgelopen twee jaar het aantal kijkers heeft verdubbeld.

Lees ook: Wat doen Al Aoula en 2M met de hoge subsidies die ze ontvangen?

Om dicht bij de kijkers te staan heeft Al Aoula dit jaar voor shows gekozen die de Marokkaanse kijkers aanspreken. Tijdens de Ramadan zullen meerdere series worden uitgezonden, waaronder "Biya Oula Bik", "Nisf Al Kamar" en "Moul Lmlih". Vier televisiefilms staan ook gepland, met name "Menni Mennek", "Gentleman", "El Ghadi" en "Kbel Mayfout Lfout".

Lees ook: Ontslagen bij Al Aoula door uitstel toespraak Koning Mohammed VI

De Marokkaanse zender belooft tevens sociale programma’s, korte culinaire en gezondheidsfilmpjes en religieuze en spirituele programma’s.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team