Zoeken

PSG wil Achraf Hakimi overtuigen met nieuw miljoenencontract

13 juni 2024 - 23:40 - Sport

©

Na het vertrek van Kylian Mbappé naar Real Madrid richt Paris Saint-Germain zich op de toekomst en wil de club het contract van een van zijn sterkhouders verlengen: Achraf Hakimi. De Marokkaanse rechtsback, die nog onder contract staat tot juni 2026, staat in de belangstelling van Real Madrid, maar PSG wil hem overtuigen om te blijven door hem een lucratiever contract aan te bieden.

Sinds zijn komst naar PSG in 2021 van Inter Milan, is Achraf Hakimi een onmisbare speler geworden in het Parijse team. Zijn veelzijdigheid, offensieve kracht en defensieve soliditeit maken hem een sleutelspeler in het spelsysteem van de club.

Lees ook: PSG-Real Madrid: oorlog om Achraf Hakimi

De Parijse clubleiding is zich bewust van de interesse van Real Madrid in hun speler en heeft de contractverlenging al in gang gezet. Volgens Le Parisien zijn er reeds gesprekken gevoerd tussen beide partijen en zou er snel een akkoord kunnen worden bereikt.

PSG zou Achraf Hakimi een nieuw contract van twee of drie jaar extra aanbieden, met een aanzienlijke salarisverhoging. Zijn huidige salaris, dat rond de 10 miljoen euro netto per jaar ligt, zou aanzienlijk kunnen stijgen om hem bij de best betaalde spelers van de club te plaatsen.

Lees ook: Blijft Achraf Hakimi bij PSG? Zaakwaarnemer antwoordt

Naast zijn voetbalkwaliteiten is de Atlas Leeuw ook een belangrijke speler voor het imago van PSG. Zijn populariteit in Marokko en de Arabische wereld is een waardevolle troef voor de club, die zijn invloed in deze regio’s wil versterken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team