Zoeken

Real Madrid aast hardnekkig op terugkeer Achraf Hakimi

19 juni 2024 - 07:00 - Sport

©

Real Madrid zet alles op alles om Achraf Hakimi terug te halen naar Santiago Bernabéu. De Marokkaanse verdediger van Paris Saint-Germain wordt gezien als de ideale kandidaat om de positie van Lucas Vázquez in te vullen, die aan het einde van zijn contract staat en nog geen nieuwe verbintenis heeft getekend.

Achraf Hakimi zou een perfect duo vormen met Dani Carvajal op de rechterflank. Dat is althans de droomcombinatie in Madrid om nieuw leven te blazen in de defensie. De clubleiding is bereid om alles in het werk te stellen om de Marokkaanse international los te weken van PSG, waar hij nog tot 2026 onder contract staat.

Lees ook: PSG-Real Madrid: oorlog om Achraf Hakimi

"Hakimi is een speler die we graag zien, die op ons verlanglijstje staat en die perfect past bij Real Madrid," aldus journalist Mario Cortegana van Fichajes. "Hij is een van de beste ter wereld in zijn positie, hij is polyvalent en bovendien een groot fan van Real Madrid. En wat misschien nog wel belangrijker is, hij past perfect in het beleid van de club om spelers te halen die in een gunstige contractuele situatie zitten. De timing is ook gunstig. Ik denk niet dat hij in 2025 al kan vertrekken bij PSG, maar zijn toekomst ligt wellicht bij Real Madrid. We zullen dus moeten wachten tot 2026. Dat wordt een lastige klus."

Lees ook: Gênante beelden Achraf Hakimi gelekt (video)

Real Madrid hoopt dat Kylian Mbappé, vriend en oud-ploeggenoot van Achraf Hakimi, hem kan overtuigen om terug te keren naar Madrid. De Atlas Leeuw is een belangrijke speler in het team van Luis Enrique en geniet volop van het vertrouwen van de Spaanse trainer bij Paris Saint-Germain. De 25-jarige verdediger kende al eerder succes bij Borussia Dortmund en Inter Milan.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team