Zoeken

Prostitutienetwerk opgerold in Marrakech

7 maart 2015 - 16:53 - Marokko

©

De politie heeft begin deze week een luxe prostitutienetwerk opgerold in Marrakech. De meeste klanten kwamen uit de Golfstaten.

Volgens Akbar Al Yaoum werd het netwerk aangestuurd door een 20-jarige man uit Rabat. De verdachte is een bekende figuur van het nachtleven in Marrakech. Samen met zijn 23-jarige vriendin en een andere vrouw afkomstig uit Casablanca, zochten ze jonge vrouwen in bars en nachtclubs van Marrakech. De jonge vrouwen werden dan aan Arabische sekstoeristen voorgesteld.

Zondag heeft de politie een inval gedaan in een luxueuze villa in Marrakech waar de verdachte en zijn vriendin verbleven. De twee wisten te ontsnappen en vluchtten met hun auto weg. De politie kwam hen echter vrij snel terug op het spoor dankzij het GPS signaal van de auto.

Tijdens de inval in de villa vond de politie een twintigtal identiteitskaarten en cd’s met pornografische video’s. De hoofdverdachte en zijn vriendin werden door de politie gehoord. Volgens de krant worden er in de komende dagen nieuwe arrestaties verricht.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team