Zoeken

Sting in de wolken: koninklijke familie Marokko danst op concert

5 juni 2015 - 13:22 - Cultuur

©

Sting was gisteren in Rabat voor een twee uur durend concert. De Britse zanger kon net zoals tijdens zijn laatste concert in Marokko, op de aanwezigheid van de Koninklijke familie rekenen.

Enkele uren voor zijn concert vertelde Sting tijdens een persconferentie dat hij zich nog heel goed herinnerde hoe hij leden van de koninklijke familie van Marokko in 2010 op zijn grootste hits zag dansen. "Leden van de koninklijke familie waren naar het concert gekomen en dansten op mijn hits. In Engeland is het heel zeldzaam dat een koninklijke persoonlijkheid naar een van mijn concerten komt", aldus Sting.

Gisterenavond was het dus weer een topavond voor Sting. Prinses Lalla Salma was namelijk aanwezig op zijn concert in Rabat.

Het is het derde concert dat Lalla Salma bijwoont sinds het begin van het festival. De vrouw van Koning Mohammed VI was ook aanwezig op de concerten van Jennifer Lopez en Majda Roumi.

Tijdens deze editie van Mawazine was vooral de show van de Zweedse DJ Avicii een groot succes met ruim 200.000 toeschouwers. Akon trok 190.000 mensen aan en Jennifer Lopez 160.000.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team