Zoeken

10.000 euro om Marokko-België op tv-scherm te zien

4 december 2022 - 11:00 - Sport

©

Adri Contreras, een jonge Spaanse TikToker, meldde op het sociale medium dat hij 10.000 euro had betaald om de wedstrijd Marokko-België te volgen op een scherm vanuit de VIP box van het Al-Thumana stadion in Qatar. Zijn volgers reageerden zeer kritisch op dit bericht.

Net zoals veel influencers en beroemdheden over de hele wereld, reisde Adri Contreras naar Qatar om het WK mee te maken, en om het team van zijn land, Spanje, te steunen. Hij maakte van de gelegenheid ook gebruik om door het land te reizen, zoals blijkt uit zijn video’s op TikTok. Een recente video van de influencer trok echter de aandacht van veel internetgebruikers. De video is opgenomen in het Al-Thumana stadion in Doha. Hij vertelt daarin dat hij 10.000 euro heeft betaald om de wedstrijd Marokko-België te bekijken op een scherm in de VIP-box van het stadion.

Lees ook: Marokko duurste Arabische team op WK Qatar

De VIP-box, die de Skybox wordt genoemd, heeft airconditioning en toegang tot een kleine bar met een grote verscheidenheid aan dranken, waaronder ook bier en andere alcoholische dranken, diverse gerechten, snacks en broodjes. Degenen die betalen om in de VIP box te zitten, zien de wedstrijd live op schermen. "In deze zaal hoor je het omgevingsgeluid van de wedstrijd niet, dus is het rustig vertoeven," zei Adri Contreras, die de tribunes filmde waar je de sfeer en het gejuich van de fans kon horen.

Lees ook: Marokko speelt 8ᵉ finale tegen Spanje op WK

De video leidde tot een vlaag van reacties vanwege zijn volgers. Ze bekritiseerden met name de keuze van de TikToker om de wedstrijd voor 10.000 euro op een scherm te bekijken. "Het zou dan geen zin hebben om de wedstrijd van buitenaf te bekijken, maar wel op tv in hetzelfde stadion, haha," grapte een gebruiker. "Het is vergelijkbaar met thuis blijven om te eten en naar de wedstrijd te kijken," zei een ander. "Het slaat nergens op om de sfeer in het stadion niet te beleven, zo verliest het zijn hele essentie," schreef een ander.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team